Partners

Kineoo organiseert workshops, trainingen en individuele coaching op maat en kan zowel preventief als curatief in worden gezet. Om kwaliteit te waarborgen heeft Kineoo gespecialiseerde samenwerkingspartners.


van Eijnsbergen & Partners

logo

Expertisecentrum Van Eijnsbergen & Partners (1975) richt zich op het adviseren van werkgevers, specialisten en medewerkers op het gebied van Vitaliteit, Belastbaarheids- en Geschiktheidsvraagstukken binnen zowel de commerciële als de publieke sector.

De multidisciplinaire werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, eerlijkheid, flexibiliteit, onafhankelijkheid en duidelijkheid. Hierin hebben wij ons in de loop der jaren bewezen als een betrouwbare en onafhankelijke partner voor cliënten, werkgevers, arbodiensten, UWV en vakbonden.

Samenwerking met alle betrokken partijen geeft ruimte in het zoeken en vinden van de meest constructieve en passende oplossingen, waarbij uiteraard de NIP beroepscode gerespecteerd wordt.
Wij bieden een kwalitatieve toevoeging wanneer het gaat om het kunnen nemen van onderbouwde beslissingen t.a.v. reïntegratie, functiegeschiktheid en professionele ontwikkeling.

Hallux Academie

logo Hallux

Hallux is een samenwerkingsverband van Podotherapeuten. Podotherapeuten helpen mensen met klachten aan de voeten of klachten die voortkomen uit het verkeerd functioneren van de voet. Dus ook mensen met klachten aan knie, heup of rug komen bij een podotherapeut.  Kineoo organiseert scholing voor podotherapeuten, fysiotherapeuten en voetspecialisten.

 

Jordy den Engelsman van Kineoo Training & Coaching heeft speciaal in opdracht van Hallux een cursus ontwikkelt om stabiliteitsklachten bij cliënten te kunnen screenen en van juiste advies te kunnen voorzien. Na het volgen van deze cursus is de podotherapeut goed in staat om cliënten oefeningen te geven om dit zelf te trainen of bij sterk onvoeldoende stabiliteit de juiste doorverwijzing naar de fysiotherapie te geven. Een cursus die een must is voor elke podotherapeut.

 Mano de Kok, podotherapeut en eigenaar Hallux.


Yogastudio Sayang

De bedrijfsyoga wordt verzorgt door Kristel Huisman van Yogastudio Sayang. Kristel is een gediplomeerd yogadocent (200-uurs) en geeft les in; yin yoga, power yoga en vinyasa flow yoga. Ze heeft ervaring opgebouwd in haar eigen studio, bij sportscholen en yogascholen. Haar lessen zijn mindfull ,maar down to earth."Nieuwe frisse energie opwekken, dat is het doel van bedrijfsyoga. Door de yogales kun je even het hoofd leegmaken, bewust uit de taken stappen, alles in het juiste perspectief bekijken, reflecteren en daarna opgeladen en met een frisse blik weer verder met de werkdag. 

Yoga werkt als een soort  resetknop voor je energie. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat yoga de aanmaak  van het stresshormoon cortisol tegen houdt en helpt de bloedsuikerspiegel verlagen. Om dit effect  vast te houden worden er tijdens de yogales oefeningen gedaan die ook buiten de les bruikbaar  zijn, zoals bijvoorbeeld op het werk of op de fiets etc. Bedrijfsyoga draagt hierdoor bij aan een  positievere werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een beter resultaat  van de werkzaamheden."

© Jordy den Engelsman 2023                                                                                                       Privacy Statement, click here