Coaching

Gezondheid, belastbaarheid of vitaliteitsproblemen…

Minimaal 60% van onze gezondheidsproblemen zijn aspecifiek. Dat betekend dat er geen schade aanwezig is, maar dat er sprake is van een onbalans in ons functioneren. Afhankelijk van welke literatuur je er op na slaat is dit de grootste en snelst stijgende groep gezondheidsproblemen in de wereld. Mentale gezondheidsproblemen uitten zich in een breed scala van ‘vage’ klachten, zowel fysiek als mentaal. 

De complexiteit maakt het soms lastig om zelfstandig tot het herstellen van die balans te komen. Het inschakelen van een coach kan u helpen zelf weer grip te krijgen op uw eigen functioneren.

Hoewel de ervaring leert dat groepsdynamica een belangrijke rol kan spelen in het slagen van een ontwikkelingsproces van een individu, speelt individuele coaching een belangrijke rol in het begeleiden van een persoonlijk ontwikkelproces.

Een coaching traject kan een opzichzelf staand traject zijn of in combinatie met groepstraining of workshops. Hoe een individueel traject gevormd wordt is afhankelijk van de hulpvraag van de client en het huidig belastbaarheidsniveau van de persoon in kwestie.

Elk individueel traject begint met een intake en een analyse van het probleem, gevolg door een adviesplan. Aan de hand van dit plan kan een coachingstraject starten.
Kineoo stelt zich ten doel om oorzaak gericht te werken en middels een actieve benadering tot duurzaam effectief functioneren te komen. 

Heeft u intresse in een individueel coachingstraject, of wilt u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

© Jordy den Engelsman 2018                                                                                                       Privacy Statement, click here